Verdens smukkeste togrejse ender i Tibet

Tibet er et fantastisk sted sammensat af naturens vidundere, af interessant kultur, en lang fascinerende historie og Buddhisme. Tibet er en utrolig rejse destination og den mest utrolige måde at opleve Tibet er at rejse dertil i tog.

Tog ruten mellem Qinghai og Lhasa i Tibet som kaldes “toget til verdens tag”, er verdens højest beliggende togbane, med en af verdens mest utrolige udsigter. Turen løber 2000 km igennem fantastiske landskaber i det centrale Kina og Tibet. Togrejsen til Tibet er en fantastisk måde at opleve udsigten i Kinas storslåede og altid skiftende landskap. Især ruten mellem Golmud og Lhasa er helt enestående og man får her mulighed for at komme helt tæt på naturens vidundere.

Klik her for at købe billige billetter til Kina.

Den ekstraordinære togrejse med ”Himmeltoget” og seværdighederne i Tibet arrangeres særligt af Royal Light Travels, som er et rejsebureau baseret i Shanghai. Royal Light Travels er eksperter i rejser til Tibet og Qinghai, og arrangerer private individuelle turist ture med engelsk talende guide og høj service standard, og kan også sørge for det specielle ”Tibet-visum” som kræves for at rejse til Tibet. Sky Road Trip er en 9 dages rejsepakke med togrejse fra Shanghai over Qinghai til Lhasa, og rundtur i Tibet, hvor blandt andet Potala Paladset, Yamdrok søen, byen Gyantse, Tashilhunpo klostret og Yarlung Zangbo floden kan opleves. Alternativt kan man flyve direkte til Lhasa i Tibet og spare et par dage på rejsetiden.

Potala Paladset er et storslået syn, og interessant at få indblik i Tibet og Dalai Lama’s historie.

Potala Palace – Dalai Lama’s Palads
Potala Palace ligger i hovedbyen Lhasa i Tibet, er opkaldt efter bjerget Potala og var hjem for Dalai Lama indtil 1959. Potala Palace som er en bygning på cirka 400 meter x 350 meter, med 3 meter tykke vægge og mere end 1000 rum, blev oprindeligt opført under ledelse af den femte Dalai Lama Lozang Gyatso.

Den hellige Yamdrok sø
Yamdrok søen, som er ca. 650 km i omkreds, er en af de tre største hellige søer i Tibet. Både bjerge og søer anses for hellige i Tibet, og især Yamdrok søen, fordi klostret Samding ligger ved søen, og dette kloster ledes af en kvinde. På Samding klostret bor cirka 30 munke og nonner og den eneste kvindelige Lama i Tibet, nemlig Dorje Pakmo har også boet her. I dag besøger både pilgrimme og turister klostret og Yamdrok søen, for at opleve den spirituelle vej, så mange pilgrimme forinden har gået omkring søen.

Den historiske by Gyantse
Historisk var Gyantse den tredje største by i Tibet, men er nu blevet overhælet af flere større byer. Gyantse er dog stadig et meget specielt sted, hvor der er rig mulighed for at se historiske monumenter og en fascinerende historie om Buddhisme. I byen Gyantse ligger et fort, som blev grundlagt i 1390 og byen var dengang omringet af en 3 km lang mur.

Den første Dalai Lama’s kloster
Tashilhunpo klostret blev bygget i 1447 under den første Dalai Lama, som hed Gendun Drup og er af stor historisk og kulturel vigtighed, også den dag i dag i Tibet. Tashilhunpo klostret ligger ved byen Shigatse, som er den anden største by i Tibet. Tashilhunpo klostret’s navn på tibetansk betyder “Al rigdom og lykke samles here”. Klostret ligger på et bjerg i midten af byen, med en smuk udsigt. Pilgrimme vandrer til klostret, som også besøges af turister.

Kontakt Royal Light Travels for nærmere information om denne helt særlige rejseoplevelse.

Royal Light Travels

Room 1111, 1258 Yuyuan Rd.,
Commerce Spirit Building,
Chang Ning District,
200050 Shanghai

Tlf: 021-3216 1007 / 3216 1008

Email:
info@royallighttravel.com

Hjemmeside:
www.royallighttravel.com

Udover rejser i Tibet og Qinghai tilbyder rejsebureauet Royal Light Travels også individuelle ture til historiske Beijing, Xian og Gulin, krydstog på Yangtse floden, og en lang række andre spændende rejse oplevelser i Kina.

Tags: , , , ,

Comments are closed.