Qinghai

Qinghai, som ligger i den vestlige del af Kina, er en meget speciel og fascinerende natur-oplevelse at besøge, fordi der findes snebeklædte bjerge, ørken, enorme og smukke søer, buddhistiske templer og sjælne fugle og dyr.

Qinghai er opkaldt efter den store Qinghai sø, som er den største saltvandssø i Kina. Qinghai søen besøges af især turister som elsker at campere, vandre og se på fugleliv. Desuden besøger mange de buddhiskiste templer, som for eksempel ”Small Imperial Palace in Qinghai”. Den nuværende Dalai Lama blev født i Qinghai og hans fødselssted anses for helligt blandt buddhister.

Det bedste tidspunkt at tage til Qinghai på er om sommeren, selvom sommerne er korte, men vinterne er lange og meget kolde. Der er store temperatur forskelle på dag og nat, så sørg for at tage godt med varmt tøj med på din rejse til Qinghai.

I det store område som Qinghai dækker over findes flere forskellige etniske minoriteter, bland andet Han, Tibetansk, Tu, Hui, Salar og Mongolsk. Dette er med til at gør rejsen til Qinghai en rigtig spændende kulturelsk oplevelse.

Klik her for at købe billige billetter til Kina.

Man får rig mulighed for at opleve flere sider af Kina og komme tæt ind på de mange traditioner, som hver af de etniske minoriteter har.

Qinghai er den 4 største provins i Kina, men samtidig den med 3 mindst befolkning, med store natur kontraster med bjerge, ørken og søer, så hvis du søger en mere afslappet, mindre befolket, naturlig Kina rejse, så er Qinghai nok noget for dig.

Og hvis du er fotograf eller interesserer dig for kunst eller maleri, så er Qinghai helt sikkert noget for dig, fordi de mange afvekslende natur scenarier er et kunstvæk i sig selv, som bare venter på at blive malet.