Terracotta krigerne i Xi’An

Det er blevet sagt at det at tage til Kina og ikke se Terracotta krigerne, er ligesom at tage til Egypten og ikke se pyramiderne. Det er en virkelig stor oplevelse og en vigtig del af en rejse til Kina at se den store hær af Terracotta krigere som bevogter den første hersker Qin Shi Huang’s grav.

Klik her for at købe billige billetter til Kina.

Terracotta krigerne kan ses i Xi’An som ligger i Shaanxi, hvilket er sydvest for Kina’s hovedstad Beijing. Man kan enten tage fly til Xi’An, og det tager omkring 1 time, eller man kan tage nattog fra Beijing.

Terracotta krigerne og museet ligger 30 minutter udenfor byen Xi’An, og man kan komme dertil i bil.

Hele området er delt ind i 3 dele, efter hvor Terracotta krigerne blev fundet og fortsat er ved at blive gravet ud. Det første af udgravningerne er det største og også der hvor selve udgravningen er længst fremme, så der er altså mest at se her.

De fleste ture til Terracotta krigerne i Xi’An foregår som en guidet tur i en gruppe, og det kan du bestille på dit hotel eller i Beijing. Der arrangeres dog også private rundvisninger, som er dyrere. Det koster omkring 90 RMB i højsæsonnen og omkring 65 RMB i lavsæsonnen. Der er åbent fra kl 8 om morgenen til kl 6 om aftenen. Ved ankomsten vises en film om hvordan udgravningerne startede.

Det er rigtig spændende at få lov til at få indblik i de enorme udgravninger og der er rig mulighed for at købe Terracotta krigere med hjem fra besøget i Xi’An.

Tags: ,

Comments are closed.