Shanghai

Som en moderne storby er Shanghai fuldt med shopping centre, imponerende hoteller, moderne arkitektur, spændende lokale markeder, kinesiske antikviteter, og meget meget mere.

Hoteller
Der er hoteller for enhver smag og pris, ligefra gode og billige hotel- og motel værelser, til 5-stjernede hoteller med udsigt over hele byen.

Information om Shanghai

  • Shanghai ligger ved udløbet af Yangtze-floden i det østlige Kina.
  • Shanghai er Kinas største by ud fra indbyggertal (ca. 20 millioner).
  • Shanghai er central for Kina’s moderne økonomi og er det vigtigste kulturelle, kommercielle og industrielle center i Kina.

Shanghai begyndte som en lille fiskeby men efter at englænderne i slutningen af den første opiumskrig 1842 besatte Shanghai blev der oprettet et selvstyrende område forbeholdt for udlændinge, der eksisterede frem til 1930′erne og var med til at gøre byen til at af verdens store finansielle centre på den tid. Efter at kommunisterne kom til magten i 1949 ophørte fremmede investeringer i byen og den blev kraftigt beskattet. Siden 1992 har byen haft en høj økonomisk vækst hvilket tydelig kan ses i byens moderne livsstil.

Det gamle Shanghai kan stadig ses i form af bygninger fra koloni-tiden, gader, parker, skilte og museer, som viser Shanghai’s internationale historie. The Bund er en gade som løber langs den vestlig bred af den gule flod som løber igennem Shanghai. På den ene side af gaden er en lang række imponerende vestlige byggerier fra først i 1900-tallet, og på den anden side ligger en flot promenade, med udsigt over på de nye finanscentrum i Pudong på den anden side af floden.

Shanghai, også kaldet ”Paris i Kina”, udvikles konstant med fokus på turisme og Internationale muligheder. Shanghai er kendt i hele verden for sin historie og kultur samt shopping, som gør byen meget attraktiv og ideal for turisme.

Klik her for at købe billige billetter til Shanghai.

Shanghai er Kina’s finansielle center og undergår nu én af verdens hurtigst voksende økonomiske udviklinger. Shanghai er delt i to dele af Huangpu floden. Pudong til øst og Puxi til vest. Pudong er det nye forretningsområde og under rivende udvikling, dette kan bland andet ses ved nye skyskrabere, der er mere end 130 bygninger højere end 100 meter.

Shanghai er den helt rigtige by I Kina at tage til hvis du ønsker underholdning. Shanghai har ikke bare ufattelig mange restauranter og barer, men også det største udvalg af teatre (undenfor Hong Kong), film og kunst i Kina. Og kvaliteten er af en sådan klasse at det helt lever op til standarden i de fleste vestlige lande.

Shanghai tiltrækker kunstnere, musikere og DJ’s fra hele verden. Især på barer omkring Maoming Road, det Franske område, på Park 97 og O’Malleys. Følg med i hvem der spiller hvor i Shanghai’s magazin That’s Shanghai. Shanghai er én af de vigtigste byer for unge og nye kunstnere i Kina, og de kommer langvejs fra for at vise deres kunst. Der er en lang række gallerier i Shanghai, for eksempel ShangArt i Fuxing park og EastLink på Fuxing Road, der er også altid gode udstillinger på Shanghai Museum på People Square.

I Shanghai er der noget for enhver smag, også bowling, karaoke, Internet cafeer og spille haller overalt i byen. En anden favorit i byen er Tai Chi, som man kan se i parker både tidligt om morgenen og om aftenen.