Shanghai og Østkina

Klima
Det østlige Kina (inklusiv Shanghai) har et tempereret niveau, dog med mellem 30-40 grader midt på sommeren og kølige vintre (mellem 0-10 grader).

Byer i Østkina
Storbyen Shanghai, som faktisk er den største by i Kina og ZhuJiaJiao, som er en lille vandby tæt ved Shanghai. Shanghai er pulserende storbysliv og perfekt til en shopping-tur, fordi der både findes kendte mærkebutikker, kopier og et hav af billige ting. Er du interesseret i kunst eller det at gå på udstilling, når du er ude og rejse, så kan vi anbefale Jern og Kunst udstillingen på Moganshan Rd M 50 i Shanghai. Det er en interessant udstilling baseret på jern, især populær blandt drenge og mænd. Se mere på deres hjemmeside: www.mr-iron.com eller kontakt dem her: 8657382571711.
Modsat Shanghai, så er ZhuJiaJiao med sine kanaler og broer, en smuk og naturlig oplevelse. Samtidigt er ZhuJiaJiao en afslappende og rolig oplevelse i forhold til Shanghai.

Klik her for at købe billige billetter til Shanghai.

Chongming øko-øen i Yangste-flodens udløb, er en økologisk ø, hvor du som gæst kan bo lokalt, dog som hvid udlænding, er nogle lokale lidt bange for at have dig boende, men der er også billige hoteller, så det er ikke noget problem. Spis økologiske grøntsager og kylling, som de lokale selv har gået og fodret med madaffald.

Suzhou og Wuxi i Jiangsu, som ligger nordvest for Shanghai er utrolig natursmukke destinationer at rejse til. Suzhou er kendt som “Kina’s Venedig” på grund af de mange kanaler i gaderne og en unikke både som langsomt sejler gennem Suzhou. Det er en alletiders oplevelse at sejle i Suzhou’s gader.

Hovedstaden Hangzhou i Zhejiang og Ningbo
er kendt for sine smukke søer og mange øer. Det er det sted i Kina hvor der er flest øer, men stadig med en stor befolkning. Mange turister kommer også til Zhejiang, for den fine og flotte natur.

Anhui er kendt for sine bjerge, sine store sten, varme kilder og gamle historie som kan ses i de gamle byer.