Oplev Panda bjørne i Kina

Panda bjørne lever kun i Kina og er derfor oplagt at få set under rejse i Kina. Der er under 1000 panda bjørne tilbage, og de findes kun i provinserne Sichuan, Shaanxi og Gansu. Langt størstedelen findes i Sichuan. Panda bjørne ses som tegnefilm, souvenirs og legetøj i hele verden, men er altså en uddøende dyreart, hvorfor man prøver at forske i deres levemåde og formeringsmønster, for at undgå at den elskede og søde panda uddør.

Klik her for at købe billige billetter til Kina.

Der findes et særligt center for panda’er og andre uddøende dyrearter i Chengdu, hvor man prøver at skabe de bedste og mest naturlige forhold for at få pandaerne til at formere sig.

Der er masser af bambus, frisk luft, store blomster, flot natur og ellers bare frihed til dyrene.

Der findes desuden soveområde til dyrene, et dyrlæge område samt forskningscenter, træningscenter og et museum.

Panda museet åbnede i 1993, netop for at værne om pandaerne og for at oplyse og uddanne folk i den uddøende dyreart. Udover pandaer viser museet også information om andre uddøende dyrearter som også findes på centret. Det er et stort museum med rigtig mange forskellige dyrearter, forskningsresultater, billeder, bøger og andet information som ikke findes andre steder i verden.

Hvis man er interesseret i dyr og bevarelsen af dyreliv, så er panda centret i Chengdu helt sikkert et besøg værd og en stor naturoplevelse, som man ikke skal snyde sig selv for når man er på rejse i Kina.

Tags:

Comments are closed.