Musik og kultur oplevelser i Beijing

Man skulle måske ikke lige tro det, men musik scenen er stor i Beijing og udvikles konstant. Især mange nye undergrunds bands kommer frem. Hvis du er interesseret i at høre kinesisk rock eller punk musik, fra bands inden de bliver kendte og berømte, er der god mulighed for dette i Beijing.

Du kan se hvad der sker på musik-scenen i Beijing på chaile.org.

Når du planlægger din rejse til Beijing, og ved hvad dage du er i Beijing, så kig på kalenderen og se hvilke musik koncerter der er i samme tidsrum, så du kan opleve musik scenen i Beijing.
Beijing er kendt som det politiske, uddannelsesmæssige og kulturelle centrum i Kina, mens Hong Kong og Shanghai er kendt som økonomiske centre.

Beijing er desuden kendt for sine overdådige paladser, templer, og den store kinesiske mur. Beijing er fyldt med kunst og historie, hvilket for længst har gjort Beijing til et centrum for kultur og kunst i hele Kina.

Især er kulturen og kunsten i Beijing udtrykt gennem opera, som også kaldes “Peking Opera”, hvilket Kina er berømt for i resten af verden. Beijing Opera er kendt som en af de største præstationer af kinesisk kultur, og operaen udføres ved en kombination af sang, dialog og bevægelse, kamp og akrobatik.

En stor del af Beijing opera tales i en helt anden dialekt end moderne standard kinesisk.

Beijing opera er et fantastisk og meget specielt show, som helt sikkert er værd at opleve på sin rejse til Kina. De store prægtige dragter og de farvestrålende masker er et storslået syn, også selvom man ikke kan forstå den kinesiske dialekt som skuespillerne taler, så er det alligevel et syn uden sammenligning.

Musik og kultur er der masser af i storbyen Beijing, så hvis du er interesseret i en kulturel storbys ferie, så kommer du ikke til at kede dig i Beijing. Klik her for at købe billige billetter til Beijing.

Tags: , , ,

Comments are closed.