Madoplevelser i Shanghai: Det franske køkken møder japansk Teppanyaki

Har du mod på at opleve et anderledes og virkeligt velsmagende måltid? Herhjemme er det japanske køkken mest kendt for sushi, men en mindst ligeså central del af japansk mad er Teppanyaki, som kan opleves over hele Asien. Kina er ingen undtagelse og rundt omkring i Shanghai findes der et utal af Teppanyaki restauranter af alle typer og i alle prisklasser. En af Shanghai’s Teppanyaki restauranter skiller sig ud fra mængden ved at kombinere traditionel Teppanyaki med ingredienser fra det franske køkken.

På Hong Mei Road I Hong Qiao i den vestlige del af Shanghai, findes denne spændende mad oplevelse. For 88 rmb, hvad der svarer til cirka 65 kr. per person, får man 6 retter lækker japansk mad, som finder smagsinspiration i det franske køkken.

Maden tilberedes efter japansk teppanyaki stil, på en stor kogeplade direkte foran gæsten. Kokken både tilbereder og anretter maden for øjnene af gæsterne som sidder ved et stort rundt bor, rund om kogepladen. Det er en oplevelse for både øjnene og smagsløgene.

Find restauranten på: Hong Mei Road i Shanghai (ved siden af Hong Qiao pearl market).

Tags: ,

Comments are closed.