Læs dette inden du bestiller rejse til Kina

Kina er et stort og fascinerende land, hvor du helt sikkert ved din rejse til Kina vil få en masse spændende og anderledes oplevelser med hjem i kufferten. Men i og med at det er så anderledes et land i forhold til Danmark, så betyder det at vores danske referenceramme ikke rækker langt i Kina og det vil gøre hele rejsen og oplevelsen større hvis man rejser afsted med et åbent sind og lidt basal forberedelse.

Det er en god ide at lære så meget som muligt om Kina inden du bestiller din rejse til Kina.

Ubehagelige situationer kan undgås, ved at forberede sig inden afrejse til Kina. Sørg for at være i god tid med billetter, pas og visum. Det er forholdsvist nemt og hurtigt at få visum til Kina hvis man har alle de nødvendige papirer i orden. Husk at alle felter i ansøgningen skal være udfyldte og alle dokumenter skal med i ansøgningen, fordi hvis noget mangler kan ansøgningen godt få lov at ligge længe og vente.

Når du planlægger din rejse til Kina, så HUSK på dette:

  • Der spises med pinde på restauranter og mange restauranter har slet ikke bestik, hvis man spørger efter det, så hvis man er helt håbløs med 2 pinde, så kan man eventuelt selv have en gaffel i sin taske.
  • Det er billigt at tage bus, tog og taxi i Kina. Bus koster omkring 1 krone, tog omkring 2-4 kroner og taxi ofte mellem 9-30 kroner. I taxi skal man dog være opmærksom på at taxachafføren (særligt ved lufthavnen) ofte vil prøve at aftale pris i stedet for at bruge taxameteret. Dette er ofte et forsøg på at snyde og give en langt højere pris end taxameteret ville vise, så sig enten nej eller sig en langt lavere pris end han siger, og så vil han som oftest opgive og slå taxameteret til.
  • I Kina er vand fra vandhanen er ikke rent nok til at drikke. Det kan sagtens bruges til at bade i og børste tænder i, men når du vil drikke vand, så køb i stedet drikkevand på flaske, som kun koster omkring 1 kr for ½ liter. Postevand indeholder meget klor og diverse metalrester fra gamle vandrør.
  • I Kina, især i mindre byer, er det almindeligt at man selv har toiletpapir med, fordi der ofte ikke findes toiletpapir på de offentlige toiletter. Hav altid en pakke papir servietter i tasken.

Klik her for at købe billige billetter til Kina.

Tags:

Comments are closed.