Kina Rejser - magasinet om rejser til Kina. Kig her inden du bestiller din Kina rejse.

Krydstogt på Yangtze-floden

Oplev og udforsk Kina på en 13 dages krydstogt på Yangtze-floden. Denne form for rejse gennem Kina gør at man får set en hel del mere på en anderledes og samtidig afslappende måde. Krydstogtet på Yangtze-floden inkludere 2 dage i Shanghai, besøge porcelænens oprindelse, se dragebåde, opleve Jiu Hua bjerget, som er et af de 4 hellige bjerge i buddismen. Krydstogtet på Yangtze-floden byder også på besøg i museum i Wuhan med en koncert med bronze klokker og andre traditionelle kinesiske instrumenter, og en tur til Suzhou hvor man kan opleve de store flotte anlagte haver og de små floder i gaderne.

Klik her for at købe billige billetter til Kina.

Krydstogtet på Yangtze-floden starter i Shanghai, som er Kina’s største by. Man bliver hentet i Shanghai’s Internationale lufthavn og kørt hen til hotellet.

Dagen efter flyves man til Chongqing, som er Kina’s tredje største by, hvor man kommer ombord på båden til krydstogtet, og spiser aftensmad på båden.

På tredje dagen sejler man ind til Fengdu, hvor man går i land for at besøge en undergrundslabyrant og en jade sten’s udgravning. Om aftenen er der mad på båden og man sejler videre.

Dag 4 besøges Shibaozhai, hvor et imponerende tempel ses fra Yangtze-floden. Templet datere helt tilbage til den kinesiske hersker Qing.

Dag 5 besøges de tre enormt store kløfte, som virkelig er et fantastisk syn at sejle igennem.

Dag 6 lægger skibet til, så man selv kan gå igennem og virkelig opleve på nært hold dammene ved de 3 enorme kløfter og derefter sejler man gennem den sidste og længste kløft, som kaldes Xiling kløften.

Dag 7 er det videre til byen Jingzhou.

Dag 8 sejles til søen Dongting, som er Kina’s anden største sø, og der gøres stop ved det berømte Yueyang tårn, som er bygget uden et eneste søm.

Dag 9 besøges byen Wuhan, som er hovedstaden i Hubei provinsen. Her er der mulighed for at se det lokale museum som indeholder mange historiske fund og desuden en stor samling af bronze klokker, hvor der også arrangeres en koncert med bronze klokker.

Dag 10 gøres stop i byen Jingdezhen, som er kendt som “Porcelænens hovedstad” på grund af byens lange historie indefor porcelæn og keramik.

Dag 11
er der mulighed for at se , opleve og prøve at gå på Jiu Hua bjerget, som er et af de 4 hellige Buddist bjerge i Kina. Et af Buddist templerne besøges også.

Dag 12 er der frokost i Nanjing, derefter en tur til Suzhou, som er kendt for byens smukke haver og de mange kanaler i gaderne. I Suzhou besøges også en silkefabrik. Senere på dagen fortsættes til Shanghai, hvor aftenen er fri til selv at udforske og opleve Shanghai.

Dag 13 bruges i Shanghai, hvor du også bliver guidet fra dit hotel tilbage til lufthavnen, og turen i Kina er slut.