Hvilket rejsebureau har de bedste rejser til Kina?

Det at rejse til Kina kan være en dyr fornøjelse. Der er nemlig utrolig stor forskel på prisen hos de forskellige rejsebureauer og det gør en forskel på prisen om du køber en flybillet eller en samlet rejse evt. i en gruppe.

Rejsepakker til Kina er generelt meget forskellige, så for at kunne sammenligne de forskellige rejsebureauer, er her en sammenligning af en 9 dages grupperejser til den kinesiske hovedstad Beijing.

[Sinex vil IKKE betale

]

Rejsebeskrivelse Pris
FDM Travel: Beijing, Kejserstaden (9 dage)
Udflugtspakken som tilkøbes for 1990,- indeholder:
Den kinesiske mur, det gamle Beijing, kinesisk teater, sommerpaladset, den himmelske fredsplads, den forbudte by, kongfu show, perlemarkedet, den olympiske by, med mere.
“Godt og centralt hotel i dbl. vær.”
Daglig morgenmad
Fra 5990,-
Udflugspakke
plus 1990,-
DaGama, Kejseren af Kina (9 dage)
Udflugtspakken som tilkøbes for 1890,- indeholder:
Lama Templet, Den Himmelske Freds Plads, Maos Mausoleum, Den Forbudte By, Kulhøjen, Himlens Tempel, tehus, Den Kinesiske Mur med mulighed for let vandretur på Muren, møde med indbyggerne i landsby i bjergene, Trommetårnet, Hutong (gårdhavehuse), perlemarkedet, Silkemarkedet, Mongolsk Hot Pot, Sommer-paladset, Cloisonné-fabrik, Ming-gravene, Peking Opera, Peking-and, Pandaerne i Zoologisk Have.
Centralt 3*+ hotel med morgenmad
Fra 5990,-
Udflugspakke
plus 1890,-
Sinex: Beijing (9 dage)
Alle udflugter er tilkøbspakker som koster 600-900 kr. pr. dag.
Udflugtspakker bl.a.: Den kinesiske mur, Hutongtur i Rickshaw med besøg til lokalfamilie, fodmassage, tehus og teceremoni, sommerpaladset, den himmelske fredsplads, den forbudte by.
4 stjernet hotel med morgenmad
Fra 6195,-
Udflugspakker
op til 2760,-
Albatros: Beijing De Luxe (9 dage)
Alle udflugter er inkluderet.
Den Himmelske Freds Plads, Maos Mausoleum, Byplanmuseet, Den Forbudte By, Kulhøjen og Tehus, Tai-chi, Himlens Tempel, Trommetårnet, Hutong besøg, teaterskole og akrobatik, Den Kinesiske Mur, Commune at The Great Wall og en lokal landsby, Pandaer i Beijing Zoo, Det olympiske Stadion og kunst 798, Minggravene og Sommerpaladset, Middag med Peking-and.
5 stjernet Hotel Beijing, beliggende i centrum mellem den forbudte by og gågaden
Fra 11990,-
alt inklusive
CPT: Kinas Store Klassikere (16 dage)
Oplev kejserstaden Beijing og det kinesiske køkken, Den Forbudte By og prøv cykeltaxa gennem hutongkvarter, familiebesøg og Pekingand. Se Minggravene og Den Kinesiske Mur.
Prøv morgengymnastik ved Himlens Tempel, Sommerpaladset og nattog til Xian.
Se den imponerende Terrakottahær, bymuren og smag kinesisk hotpot. Besøg bjerglandsbyen Ping An i sydkina, Guilin, Rørfløjtehulerne og Kinas smukkeste flodbådsrejse fra Guilin til Yangshuo. Se The Bund i Shanghai, Folkets Park og Jinmao Tower. Kom til den gamle kanalby Zhujiajiao til afskedsmiddag inden rejsen går tilbage til Danmark efter 16 fantastiske dage.
Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet under hele opholdet.
Fra 19800,-

Indholdsmæssigt minder disse grupperejser en del om hinanden, men prisen varierer en del. Kvaliteten af rejserne er desværre meget svært at sammenligne, da den kan svinge og ikke bare afhænger af programmet, men også i høj grad af rejseleder, guider, forsinkelser, vejret og andre forhold som kan variere indenfor det samme rejsebureaus ture.