Hong Kong

Det totale befolkningsantal i Hong Kong er over 6,8 millioner, hvoraf 97,5% er kinesere. Bland udlændinge er de fleste fra Filippinerne og ellers Amerikanere, Briter, og Indere. De officielle sprog er Kinesisk og Engelsk.

Hong Kong har monsun klima og den årlige gennemsnitlige temperatur er 22,8 grader, om sommeren ligger temperaturen på omkring 29 grader og om vinteren omkring 17 grader. Sommer og efterår er det mest tempereret og behagelige tidspunkt (fra midt september til midt november) og på dette tidspunkt kommer der årligt 7 millioner turister til Hong Kong for at shoppe.

Klik her for at købe billige billetter til Hong Kong.

I dag blomstre Hong Kong og er et internationalt metropolis, som er rent og smukt. Hong Kong er et voksende business forum så vel som et shopping og turist mål, og kendt for sin gode mad, underholdning og rekreation. Hong Kong har et veludviklet netværk af undergrund, motorveje, tunneler, færger og lufthavn, som gør trafikken nem.

Maden i Hong Kong er helt sikkert et af højdepunkterne i dette metropolis. Mange kommer igen og igen til Hong Kong for at opleve nye kokke, ny retter og få spændende mad oplevelser.

Der er et uendeligt antal af køkner og restauranter, og det bedste er at lige meget hvornår på døgnet du er sulten, så er der mad at få, fordi de fleste restauranter åbner tidligt og lukker sent. Hong Kong har sit eget mad magazin, Dining in Hong Kong, så hvis du er interesseret i mad er det en god ide at få fat på inden du begiver dig ud i mad oplevelserne.

Hong Kong’s køkken inkludere Cantonese Cuisine, Chiu Chow Cuisine, Shanghainese Cuisine, Pekinese Cuisine, Szechuan Cuisine, Dim Sum og Internationalle køkkener, hvoraf Dim Sum er det mest kendte.