Den Gigantiske Buddha i Hong Kong

En af de største turist attraktioner i Hong Kong er den gigantiske Buddha. Den gigantisk Buddha sidder i det smukke bjerglandskab ved Lantau øen.

Den gigantiske Buddha statue blev lavet i Kina over 12 år og blev offentliggjort i 1993 med en stor religiøs cermoni.

Buddha statuen udstråler karakter og værdighed og har sin højre hånd løftet, som symbol på velsignelse til alle.

Når man kommer som turist til Hong Kong og vil se den gigantiske Buddha statue, så går man 200 trin op til den platform hvor Buddha statuen sidder. Buddha statuen besøges dagligt af mange troende buddhister fra især Asien, men også generelt set af mange turister fra hele verden.

Po Lin klosteret ligger på platformen sammen med Buddha statuen, hvor munke hver dag beder og lever. Platformen med det smukke bjerglandskab hedder Ngong Ping.

Klik her for at købe billige billetter til Hong Kong.

Mange af Buddha’s besøgende, kommer også ind i klostret, hvor man kan se flere forskellige stauter og figure af guder og forskellige billeder fra den buddhistiske religion. I klostret kan du endda få en vegetarisk frokost.

Fra Po Lin klosteret, kan du med en kort gåtur komme til Visdom Stien, som er en udendørs kopi af de århundreder gamle bønner, kaldet “Heart Sutra” og højt værdsat af Buddhister fra hele verden. Bønnerne vises på træsøjler som er placeret i form af tallet “∞” for at symbolisere ideen om uendelighed.

Tæt derpå ligger også landsbyen Ngong Ping, hvor der også findes en række attraktioner samt mulighed for shopping og restauranter.

Af andre attraktioner på Lantau øen i Hong Kong, kan nævnes Disneyland, som vil være et hit hvis du har familien med på rejsen til Hong Kong.