Fantastisk lækker Thai mad i Shanghai

Det thailandske køkken fortæller en lille bid af Kinas historie og madtradition. Thailandsk mad er nemlig en fusion mellem oprindelig thailandsk, indisk, vestlig og kinesisk madtradition. Samtidig smager thailandsk mad jo vidunderligt – og skal man spise thai mad i Shanghai kan man ikke komme udenom Simply Thai.

Thailandsk mad samler alt det bedste fra Kina, Indien og andre asiatiske lande. Og da Thailand igennem rigtig mange år har været meget turistmål for vesterlændinge, så er thailandsk mad ofte mere tilpasset til de vestlige smagsløg.

Thailandsk mad er på verdensplan kendt som et af verdens bedste køkkener, og det er fuldt forståeligt. En af de absolut bedste thailandske restauranter i Kina er Simply Thai, som også har høstet adskillige priser, for sine autentiske retter og velsmagende mad. Simply Thai er uden sammenligning den bedste thailandske restaurant i Shanghai, hvor de har fem restauranter fordelt ud over hele byen.

Simply Thai i Shanghai startede i 1999, og er mange gange siden kåret som Shanghais bedste thai restaurant, fordi maden alltid er udsøgt god, autentisk thailandsk, tjenerne er venlige og opmærksomme og priserne er meget rimelige.

Simply Thai i Shanghai er uden tvivl et besøg værd og en stor oplevelse i sig selv. Magen til fantastisk lækker Thai mad, skal man lede længe efter. Men der er ingen grund til at lede. Simply Thai har nemlig fem restauranter rundt om i Shanghai.

Simply Thai finder du i på fem adresser i Shanghai

Simply Thai Dongping
5C Dongping Road
Simply Thai på Dongping Road åbnede sine døre i 1999, som byens første autentiske thailandsk restaurant i en charmerende villa, beliggende i hjertet af det tidligere franske område.

Simply Thai Xintiandi
159 Madang Road (på hjørnet af Xingye Road)
Den to-etagers Simply Thai Xintiandi, dækker over et areal på 250sqm i centrum af byen, og er det perfekte mødested for både lokale og turister.

Simply Thai Hongmei
28 Lane 3338 Hongmei Road (Hongmei Road Entertainment Street)
En af de skelsættende restauranter langs Hongmei Entertainment Street.

Simply Thai Jinqiao
A6 Green Sport & Leisure Center, 600 Lantian Road
Hvor ellers i Jinqiao området i Pudong, kan du få et thailandsk måltid bortset fra Simply Thai Jinqiao? Med en 2-etagers restaurant med udsigt over det grønne, er denne restaurant manges favorit.

Simply Thai IFC
Niveau 4 IFC Mall, 8 Century Avenue
Beliggende i Shanghai’s finansielle centrum af Pudong, har denne restaurant en lys og moderne følelse. Og en imponerende udendørs balkon gør også denne restaurant til en sand favorit.

Kontakt
Tlf: 4008 807 729
Besøg Simply Thai’s hjemmeside for mere information.

Klik her for at købe billige billetter til Shanghai.

Tip: Man kan endda prøve Simply Thai til super lavpris, hvis man besøger én af de 5 restauranter om mandagen. Hver mandag er der nemlig 50% rabat på alt mad på menuen (husk at ringe og reserver bord først).

Tags: , ,

Comments are closed.