Victoria Havn i Hong Kong

Victoria Havn i Hong Kong er en af ​de travleste og mest imponerende havne i verden. Det er en naturlig udviklet havn. Og bjerge på næsten alle sider af havnen beskytter havnen og gør det til et naturligt ly for tyfoner, som kan risikere at ramme Hong Kong i løbet af sommeren.

Det er en storslået udsigt ud over den store havn, med de mange containerskibe og lystfartøjer og også en fantastisk baggrund af Hong Kong’s mange højhuse og bygninger, som om aftenen lyser og stråler midt i mørket.

Klik her for at købe billige billetter til Hong Kong.

Victoria Havn i Hong Kong er blandt verdens travleste havne, med et gennemsnit på 220.000 skibe som hvert år besøger havnen, herunder skibe for både gods og passagerer.

Mange turister fra hele verden besøger også Victoria Havn for den fantastiske udsigt. Der tilbydes mange sejlture ud fra havnen, blandt andet morgenture, hvor man kan se solopgangen ude fra vandet, eller eftermiddagsture, aften- eller solnedgangs-ture, hvor man på det store skib ude på vandet kan se ind til land, og se de utallige lys fra kystlinjen og fra hele Hong Kong. Udsigten er en oplevelse i sig selv. På skibet kan man desuden og afhængig af hvilken pakkeløsning man vælger, også spise en lækker middag og høre og danse til live musik. En sådan sejltur om aftenen med middag koster omkring 300 HKD, hvilket svare til omkring 220 DKK.

Der er også mulighed for at tage familien en tur med ud på vandet i Victoria Havnen på delfin eventyr. Så sejler man ud for at opleve delfiner. Skulle man være uheldig ikke at se delfiner på sin tur, så tilbyder firmaet, som arrangere turene, oftest at man få en ny billet gratis, og så kan prøve igen en anden dag. Delfin eventyr koster omkring 380 HKD, hvilker er cirka 280 DDK og for børn omkring 190 HKD, hvilket er 140 DKK (børn under 3 år er gratis). Et delfin eventyr tager omkring 3 timer på vandet, og er en oplevelse hele familen kan nyde sammen og aldrig vil glemme.