De 10 bedste rejse-oplevelser i Kina

Inden du tager afsted på din rejse til Kina, så se her de 10 bedste rejse-oplevelser i Kina, som vil gøre din rejse til Kina uforglemmelig:

1. Den Forbudte By
Besøg Den Forbudte By i Beijing, og Palace Museum,som ligger lige midt i centrum af Beijing, umiddelbart nord for den Himmelske Freds Plads, hvor det berømte portræt af Mao Zedong hænger på væggen.

2. Se den kinesiske mur i Beijing.
Muren som går igennem Kina og som er 8,850 km lang. Muren i Kina er blevet bygget på og restoreret flere gange, men bygningsarbejdet startede allerede for mere end 2000 år siden. Det er et imponerende syn, den store mur i Kina og også en speciel og historisk følelse at få lov at gå på muren.

3. Oplev Terracotta krigerne.
Terracotta krigerne blev opdaget i 1974, af en lokal kinesisk landmand som var ved at grave en brønd. Terracotta krigerne blev begravet i år 210 f.Kr. under den første hersker af Qin dynastiet. De tusindvis af individuelle unikke ansigter og hår og rustninger, med stilarter som passer til deres rang, er et overdådigt og imponerende syn. Museet for Terracotta krigerne ligger i Xi’an, Shanxi provinsen.

4. Byen som kaldes Paradis på Jorden.
Besøg Hangzhou i det østlige Kina “Paradis på Jorden “, byen er en utrolig dejlig og smuk by centreret omkring den berømte West Lake. Hangzhou er fuld af haver, templer og pavilloner. På bakkerne rundt omkring byen vokser den berømte Longjing grønne te. Hangzhou ligger tæt på Shanghai, men hvor Shanghai er en storby hvor der altid er liv, så er Hangzhou der hvor også kineserne tager hen på ferie for at slappe af.

5. Tag på The Bund i Shanghai.
Bund er et fantastisk sted at se eksempler på Shanghais rige arkitektoniske historie, og at få udsyn over hele Shanghai by, når man står ved bredden af Huang pu floden, som deler Shanghai i to dele, nemlig Pudong og Puxi. The Bund er et fantasktisk smukt syn både om dagen og om aftenen, når hele Shanghai er lyst op af gadelygter og butiksskilte.

6. Se de store Pandaer i Chengdu.
I Chengdu ved Sichuan er der mulighed for på tæt hold at se og opleve store ægte Pandaer på Avl Research Base.

7. Besøg det super-moderne Hong Kong.
Se det moderne Kina og Asien, og vær på forkant med alt det nye med et besøg i Hong Kong. Shopping muligheder er også fantastiske i Hong Kong.

8. Karst Bjerge i Yangshuo.
Oplev med egne øjne de berømte Karst bjerge i Kina, som er utrolig smukke. Bjergene er beliggende i den sydlige del af Kina i Guangxi-provinsen, og de kan bedst ses fra Yangshuo, som er en lille by uden for Guilin, som ligger i Guangxi-provinsen.

9. Besøg Kina’s venedig i Suzhou.
Suzhou ligger ikke langt fra storbyen Shanghai, og er charmerende smuk med kanaler i gaderne og små både så man jeg sejle rundt og virkelig få indblik i de lokale kineseres liv og hverdag.

10. Potala Palace i Tibet
Potala Palace, Lhasa, er et kinesisk museum, som traditionelt set var hjemsted for Dalai Lama, den Tibetanske buddhistiske ‘åndelige leder. Potala Palace er berømt for sine imponerende hvide vægge der omgiver det indre røde slot. Potala Palace ligger i Lhasa, som er hovedstaden i den tibetanske region i Kina.

Klik her for at købe billige billetter til Kina.

Tags: , ,

Comments are closed.