Kina Rejser - magasinet om rejser til Kina. Kig her inden du bestiller din Kina rejse.

Beijing og Nordkina

Klima
Det nordlig Kina (inklusiv Beijing) har sommer dagtemperaturer på omkring eller mere end 30 grader og meget hårde vintre. De fleste vælger at besøge Beijing og andre byer i Nordkina i løbet af foråret og efteråret, hvor vejret er mildt og behageligt. På grund af de mange mennesker og den forurenede luft i, især Beijing, kan det føles meget trangt og indelukket om sommeren, når man gerne vil se nogle af de fantastiske turist attraktioner som Beijing har at byde på.

Kinas historie og fakta
Kina er en af verdens ældste civilisationer, med byer og kulturer der går tilbage mere end 6 årtusinder, med en ufattelig stor historisk og kulturel arv. Man får netop indblik i denne gamle historie med traditioner når man besøger Beijing og andre byer i Nordkina. Her kan man se de gamle bygninger, prøve traditionelle retter og se de mange faste traditioner i både begivenheder og i folks hverdags liv.

Klik her for at købe billige billetter til Beijing.

I fortiden var Kina verdens mest avancerede civilisation og var Øst-Asiens dominerende kulturelle centrum, men i 1800- og 1900-tallet var landet for svagt til at forhindre europæisk kolonialisme og senere japansk invasion, og led samtidig under interne konflikter som førte til landets deling. Kommunisternes sejr i den kinesiske borgerkrig førte til etableringen af Folkerepublikken Kina.

  • Landets befolkning på over en milliard udgør en femtedel af jordens befolkning.
  • Det kinesiske sprog er inddelt i en række talte variationer.
  • Mandarin kinesisk (Peking-dialekten) er udgangspunkt for standardkinesisk.

Beijing er helt sikkert det sted i Kina med flest af de berømte seværdigheder, som man ikke skal snyde sig selv for at opleve.